In een magnetische inductie-systeem is een legering geplaatst tussen het metaal en de mof. In dit geval is er geen verbinding tussen de mof en de component. Echter, wanneer de kern van de component wordt geplaatst tussen de mof en het metaal van de bus, de bus fungeert als een koppelsysteem tussen de aardaansluiting en de component.

In het gesloten circuit Touch-less inductor, de bus en het metalen deksel van de component aansluit met de spoel. Wanneer de metalen deksel wordt gemagnetiseerd, geeft hij een elektrische lading naar de socket. De lading opgewekt door de spoel wordt opgeslagen door het onderdeel en aan de bron.

De inductieve Load Transfer methode van het oplossen van de problemen van het verkrijgen geaarde componenten en een aardverbinding met een spanningsverschil wordt als volgt verklaard. Een hete spoel tussen het metalen gedeelte van het onderdeel en de voet bevestigd.

Een spleet tussen het metalen onderdeel en de spoel. De spoel heeft een inductor die in serie daarmee. De impedantie van het element verhoogd te verzwaren en het zal een magnetisch veld tussen het metalen deel en de spiraal te creƫren.

Wanneer het metalen deel van de wikkeling raakt, wordt het magnetisch veld opgewekt door de spoel een spanningsverschil veroorzaakt. spanning van de component zal afhangen van de waarde van de spoel, de afstand tussen het metalen deel en de spoel en de inductietijd van de spoel.

Hoe groter de afstand tussen het metalen deel en de spoel, hoe groter het spanningsverschil wordt. Derhalve zal de hoeveelheid spanning van de component afhangen van het magneetveld. Wanneer de afstand tussen het metalen deel en de spoel kleiner, zal het magnetische veld opgewekt door de spoel een spanning van minder dan vijf volt veroorzaken.

De fabrikanten moeten hun apparatuur grondig te controleren en installeren het goed voor het comfort van de gebruikers. Op deze manier zullen ze problemen in de toekomst te voorkomen. Het is ook beter voor de gebruikers om de aansluitingen correct om eventuele ongelukken in de toekomst te voorkomen controleren.

.