Als u op zoek bent naar grote chocolade om te genieten van, proberen om weg te blijven van op basis van melk chocolade. Er zijn ook gourmet chocoladerepen die gezonder zijn en kan echt een verschil maken in uw gezondheid.

Als je in de stemming voor een mooie zoete traktatie, probeer dan het maken van een chocolade smoothie met bananen, yoghurt, en een snufje zout. Blend samen totdat je een dikke consistentie te krijgen. U kunt ook gebruik maken van gemalen amandelen om de chocolade te vervangen. Gemalen amandelen bieden ook de voordelen voor de gezondheid van eiwitten en vezels, evenals een aantal van de onverzadigde vetten die in chocolade.

U kunt drinken deze chocolade smoothie gewoon of voeg enkele ijsblokjes in de blender voor een extra zoete traktatie. U kunt zelfs willen serveren met uw favoriete fruit, koekjes of ijs voor een dessert dat iedereen zal genieten. Ze kunnen niet verkeerd gaan met een chocolade smoothie gaan!

Een van de dingen die chocolade maakt zo lekker is het feit dat je het kunt toevoegen aan een verscheidenheid van voedingsmiddelen zonder gebruik te maken suiker, zoals desserts en snoep, maar de toegevoegde bonus is dat het niet van invloed op de manier waarop het lichaam metaboliseert het eten en helpt bij de absorptie van mineralen. Deze mineralen worden "anti-oxidanten". Door het drinken van een glas melk per dag bent u al het helpen van uw lichaam te absorberen de antioxidanten uit de chocolade.

Als u een liefhebber van chocolade, en je zou moeten zijn, neem de tijd om te genieten van zoveel kennis als je kunt, zodat je jezelf kunt houden uit te gaan off track. Om gezond te blijven, moet u weten over het voedsel dat je wel en niet moet eten. Ik ben een grote fan van biologische producten, dus ik was blij te vernemen dat chocolade is een van de beste bronnen van voedingsstoffen in de natuurlijke voedingsmiddelen.

Wanneer het proberen om recepten voor chocolade die weinig vet vinden, altijd rekening met het toevoegen van een beetje olie aan de mix. Dit helpt niet alleen de chocolade smaak beter, maar het voegt voordelen voor uw gezond lichaam en geest.

Vergeet niet dat chocolade is een van de beste bronnen van voedingsstoffen en kunt u veel voordelen voor de gezondheid te geven. En als u altijd al wilde om te beginnen met het eten van meer chocolade, nu is de tijd. Start het lezen over de gezondheidsvoordelen van chocolade en probeer het vandaag nog!

.

Chocolade