Een Korte Geschiedenis van het Houten Huis met Terras

Het houten huis Terrace werd meer dan tweehonderd jaar geleden opgericht door een Engels architect genaamd William Royal, in het jaar van 1780. Royal noemde het "de grootste kunstwerk in de wereld" en maakte een punt te zeggen had 'opmerkelijk kracht' die 'ontsteekt zichzelf met trots'. Hoewel het een duidelijke voorbode van wat we vandaag kennen als de mediterrane stijl, het had een aantal duidelijke kenmerken die onderscheidend te maken en de dingen die het zag eruit alsof is ongelooflijk.

Houten Terras

Het grootste ding over de houten huis terras is het feit dat het zo duur om te bouwen. De kosten van het hout maakte het huis erg duur. Op het moment van de bouw, hout was zo waardevol dat alleen rijke mensen het konden betalen.

Het pand werd geadverteerd te zijn:

Een ruime, zeldzame en ongewone landschap, uiteengezet op een flauwe helling, stijgt naar de hemel, bedekt met houtwerk en prachtig bewerkte voor het plezier of voor zaken, die over het geheel genomen, de verschijning van een groot herenhuis, en zeer onderscheiden van alle andere woningen, het meest toegankelijke en met aan de achterkant van het een ruime hof, met een rijke tuin, enz. Het huis heeft een mooie, romantische buitenkant, maar werd vooral gebruikt voor de decoratie en had geen daadwerkelijke gebruik binnenshuis. Het had geen leefruimte. In plaats daarvan werd het gebruikt voor bruiloften, feesten, partijen, zoals Royal wilde zijn rijkdom, die hij heel trots op was te pronken.

Royal bouwde een speciale ruimte speciaal voor het koninklijk bal bij het huis, dat was gepland en ingericht naar zijn smaak en stijl.