Wat Gebeurt er Na een Grondige Analyse van een Gebied wordt Uitgevoerd?

Het is noodzakelijk dat een bedrijf bepaalt de mate van hun asbestinventaris voordat uitgraving of constructie. Zonder dat is het risico van blootstelling aan asbest en de daarmee samenhangende gezondheidsproblemen sterk toegenomen. Door dit te doen, kunnen bedrijven ervoor zorgen dat er geen asbest in de bodem die wordt verstoord tijdens de opgraving proces.

Asbestinventaris

De eerste stap om bewust te zijn van uw asbest inventaris is om een ​​passend plan voor de manier waarop het project zal worden behandeld ontwikkelen. Als het project gaat gevaarlijk worden beschouwd, is een meer serieuze inschatting van de risico's die zij nodig voordat een opgraving of de bouw begint. Hier zijn enkele van de stappen die een bedrijf moet nemen om de asbest op hun eigenschappen te identificeren en ontwikkelen van een effectieve saneringsplan.

De eerste stap bij het bepalen of een grondeigenaar heeft een asbestinventaris in contact is met de grondeigenaar te komen en vraag een gratis asbest inventaris. Dit zal meestal een openbare informatiebijeenkomst, waar de grondeigenaar samen een presentatie heeft gezet over hun project. Als de grondeigenaar weigert de informatie te verstrekken, vragen om een ​​lijst van alle van de asbest in het pand en de ernst van de blootstelling. Het is belangrijk om de hoeveelheid asbest in het pand weten omdat in het geval het project is dit juist gebeurt, kan het project de hoeveelheid asbeststof aanwezig te beperken in het milieu.

Tijdens de gratis asbest inventaris, is het belangrijk om het pand te herzien om de verschillende soorten asbest die bestaan ​​in het gebied te bepalen. Dit moet een lijst van de soorten oppervlakken die naar verwachting worden beïnvloed door de asbest bevatten. Het is belangrijk om de blootstelling aan asbest niveaus kennen als dit zal helpen om gezondheidsproblemen die kunnen optreden wordt blootgesteld aan het materiaal te voorkomen.

Zodra een eigenaar is vastgesteld dat een asbestinventaris hebben, is het tijd om een ​​grote schaal asbest analyse van de site uit te voeren. Hier kan een getrainde professional gebieden die waarschijnlijk asbest bevatten, te identificeren en moeten worden aangepakt wanneer het project is afgerond. Werkwijze voor het detecteren en verwijderen van de potentiële asbest juiste zodanig zijn uitgevoerd om verdere blootstelling aan asbest te voorkomen.

De volgende stap in de asbest analyse omvat een oppervlaktesurveyprogramma.