Kalei Waterdicht

Een paar interessante feiten over Kalei Waterproof en Storm Doors

Kalei Waterproofing en Storm Door Systems zijn beide uitstekende opties voor een huis of bedrijf. Maar welke van deze is de betere optie? Laten we deze systemen eens nader bekijken en de voor- en nadelen van elk vergelijken. Dit zal u helpen bepalen of er een geschikt is voor uw specifieke behoeften.

Als het om stormdeuren gaat, is het Kalei Waterproof System het meest populaire systeem op de markt. Het maakt gebruik van een membraan dat uw huis beschermt tegen water dat door de deuren binnendringt. Dit helpt voorkomen dat water naar binnen of naar buiten sijpelt en uw ramen, muren of vloeren beschadigt. Dit type systeem werkt ook goed in gebieden met veel vocht. Sommige systemen werken zelfs met geïsoleerde ramen en deuren.

Het andere populaire product van Kalei, het Storm Door System, werkt door een afsluitbaar membraan boven de ramen van uw huis te installeren. Het bevat ook een rubberen afdichting aan de bovenkant van het raam die het membraan afdicht op het raam. Dit systeem werkt goed in huizen met veel hout en pleisterwerk, omdat beide soorten schade gemakkelijk kunnen worden afgedicht tegen vocht.

Het beste aan de producten van Kalei, afgezien van het geweldige ontwerp, is de prijs. Kalei Waterproof en Storm Doors zijn beide relatief betaalbaar. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Als je het geld hebt, zijn ze zeker een goede keuze voor een huis of bedrijf.

Aan de andere kant werken de Storm Doors alleen in gebieden met veel wind. Je kunt ze niet op een plat dak gebruiken.