Voor zover de technische aspecten van de dienst betreft, de Bus Operator moet gewoon hun voertuigen, waarin de bestuurder en de passagiers dienen te worden vermeld. het chassisnummer, het type passagier en het adres, de registratie en kenteken en het type voertuig, indien aanwezig, samen met het chassisnummer.

Hierna ontvangt de dienstverlener het chassisnummer en stuurt vervolgens een verzoek naar de geautoriseerde service center, die het verzoek verwerkt en stuurt de vereiste documentatie. De service center verifieert vervolgens de informatie en krijgt de rug van de gevraagde documentatie. Zodra deze is ontvangen, het bedrijf gebruikt de gegevens om de gegevens te verifiëren en geeft een schatting van de totale kosten en kosten voor het voertuig.

Deze dienst is zeer gunstig voor de busmaatschappij als het hen in staat stelt om zich te ontdoen van de last van de documentatie te krijgen, terwijl de behandeling met de service providers. Tegelijkertijd is de Bus operator in staat is om veel geld te besparen door het hebben van hun kosten voor het transport naar de service provider. De kosten van de dienst is lager dan de traditionele manier van het hebben van een agent deal met de dienstverleners en het krijgen van documentatie.

De Van Vlaet International Company biedt ook een verzekering op alle MAN Trucks gebruikt voor service doeleinden. Dus zelfs als er schade ontstaat aan het voertuig of aan een fout is begaan door de bestuurder, zal de verzekeringsmaatschappij de schade te vergoeden.

De klantenservice aangeboden door het bedrijf is ook uitstekend. Elke persoon van de dienstverlener aan de customer service rep biedt persoonlijke klantenservice.

Het beste deel van deze voertuigen is dat ze zijn erg goedkoop, ze kosten minder dan de meeste andere vormen van commerciële voertuigen. Dit geeft veel mogelijkheden om de bedrijven voor het leveren van verschillende diensten.

.