Door zijn strak en modern design, dit merk is bekend om zijn geavanceerde functies.

Het merk dat het echt groot bij de camera gebruikers heeft gemaakt, is de Sony Ericsson IvyBot. De IvyBot biedt een goede variƫteit aan functies en functies, evenals een camera met alle nodige technische specificaties die nodig zijn soepel te laten verlopen.

De IvyBot kan veel meer dan alleen de camera te bedienen doen. De camera kan op afstand worden bediend met de afstandsbediening, die helpt om de risico's van een gebruiker hoeft te veel tijd doorbrengen in de voorkant van de camera om hem te bedienen verminderen.

Daarnaast heeft de IvyBot heeft ook een geavanceerde functie genaamd SLR Tijd, waardoor de camera automatisch werken op gezette tijden, om foto's in real-time te nemen. Dit kan blijken zeer nuttig voor mensen die behoefte hebben aan time-lapse foto's te nemen, of in gevallen waarin de camera wordt te gemakkelijk afgeleid.

De laatste van de belangrijkste camera merken in de markt, is de Sony Ericsson Infinity. Deze camera biedt vele functies die het anders dan de andere merken te maken.

Deze omvatten functies zoals "Customize View" waarmee de gebruiker naar de manier waarop ze de camera, en zelfs controles op het display van de camera te wijzigen. Een andere leuke functie is de "detectie Face / Eye", die ervoor zorgt dat de camera niet kan worden als een mogelijk wapen genomen door een potentieel slachtoffer.

Zoals u kunt zien, zijn er een aantal grote merken die zijn voortgekomen uit de Sony Ericsson line-up. Deze omvatten de IvyBot, die een goede aanvulling op elk bedrijf dat een camera vervanging kan nodig zijn, en de Sony Ericsson Infinity, die een goede aanvulling op elk bedrijf dat een camera moet worden vervangen zijn.

.