Vliegmaatschapijen

Overheersing Games - Fly-Size Scaling Heerschappijen

Als u wilt dat de populaire strategie kaartspel spelen met dezelfde naam, moet u een dek van Dominion kopen. De best verkopende game van dit type is afgeleid van het populaire bordspel, dat is ontwikkeld door Richard Garfield en zijn collega's aan de Universiteit van Illinois. Dit is de bekende familie van kaartspelen die bestaan ​​al jaren.

De meest recente editie, die bekend staat als Dominion: Intrigue, werd vorig jaar uitgebracht. Sindsdien is het spel al zijn weg naar meer woningen. Het spel is te vinden in vele verschillende stijlen.

Een reeks uitbreidingen werden vrijgelaten met het spel, met inbegrip van uitbreidingspakketten die functie kaarten die geschikt zijn voor een bepaald type spel. Spelers kunnen kiezen uit de Prosperity uitbreidingspakket die zeven nieuwe acties, in het bijzonder geschikt voor games met een hogere grootte van de hand omvat. Spelers kunnen ervoor kiezen om deze acties te gebruiken om hun rijkdom en invloed te vergroten door het dek en omvatten deze acties in hun hand.

De volgende expansion pack, de Intrigue expansion pack, geeft spelers de mogelijkheid om aangepaste dekken van kaarten te maken door de invoering van een aantal nieuwe kaarten en het veranderen van hun attributen. De nieuwe kaarten bevatten spion, geheime doorgangen, koeriers, en kolonisten. Deze kaarten kunnen worden opgenomen in uw dek en aangepast aan de stijl van het spel dat je voorkeur aan te passen.

Travel brengt meer mogelijkheden voor het spel, vooral als u speelt als een beschaving of een individu. De speler moet in de hele wereld te reizen op zoek naar middelen. De middelen zijn middelen die kunnen worden gevonden in de verschillende locaties gevonden tijdens het spel.