Sharepoint Intranet

Meer informatie over SharePoint

Microsoft SharePoint Intranet, ook wel bekend als "SPIN", is een website waarmee gebruikers in contact kunnen komen met hun collega's op verschillende websites die worden gehost door Microsoft Corporation. Het bedrijf heeft verschillende versies van dit systeem voor zijn klanten geïntroduceerd. Elke versie heeft verschillende kenmerken en biedt unieke kenmerken zoals:

SharePoint Intranets wordt geleverd met een interface waarmee gebruikers met elkaar kunnen samenwerken, ook al komen ze uit verschillende locaties. Met de webbrowser kunnen gebruikers bladeren, zoeken, contacten toevoegen en bestanden uploaden.

In Microsoft SharePoint krijgen gebruikers de mogelijkheid om hun netwerk aan te passen, zodat ze overal ter wereld toegang hebben tot hun informatie. De applicatie heeft ingebouwde authenticatiefuncties waarmee ze toegang hebben tot de informatie zonder te worden beschermd met een wachtwoord. Deze functie helpt gebruikers bij het beveiligen van hun gegevens en andere belangrijke informatie.

Deze websites worden ook geleverd met een grote verscheidenheid aan add-ons die door gebruikers kunnen worden gebruikt. Deze add-ons bieden gebruikers de beste manier om taken uit te voeren en hun productiviteit te verhogen.

Om met Microsoft SharePoint aan de slag te gaan, moet je naar de website van Microsoft Corporation gaan. Zodra een gebruiker inlogt op de site, kan hij of zij een reeks online tutorials bekijken en vertrouwd raken met de verschillende functies van deze applicatie. Deze interactieve site is gemakkelijk te navigeren en biedt een complete tutorial over het gebruik van de applicatie. Een eenvoudige zoekopdracht op Google zal u helpen om een ​​volledige lijst met tutorials op de site te krijgen.

Gebruikers die het meeste uit SharePoint-intranetten willen halen, moeten kennis maken met de applicatie, zodat ze deze effectief kunnen gebruiken en er maximaal voordeel uit kunnen halen. Gebruikers die niet bekend zijn met SharePoint of die nieuw zijn op internet, kunnen profiteren van de site. De site heeft een groot aantal tutorials waarmee gebruikers volledige kennis van de software kunnen opdoen.

Door deze site te gebruiken, kunnen gebruikers meer te weten komen over de verschillende functies die kunnen worden geïmplementeerd om de applicatie effectiever en nuttiger te maken voor gebruikers. Als u deze software in uw bedrijfsnetwerk wilt implementeren, wordt deze site aanbevolen omdat deze gratis is en gedetailleerde informatie bevat die het leren van het programma gemakkelijk en plezierig maakt.

SharePoint heeft verschillende applicaties die toegankelijk zijn via het SharePoint Intranet. Het is rechtstreeks toegankelijk vanaf de SharePoint-website, via de SharePoint Intranet-viewer of via de Intranet Explorer-tool. Door door de site te bladeren, kunnen gebruikers alle beschikbare applicaties zien.

Als u SharePoint in uw bedrijfsnetwerk wilt implementeren, is deze site een van de beste plaatsen om te beginnen. Deze site biedt een tutorial, gratis trainingsvideo's en volledige instructies voor het installeren en gebruiken van de software.