Hoe Analyseer Je de Leerlingen van Websites met Behulp van Google Analytics

Google Analytics is een web analytics tool gemaakt door Google. Deze tool verzamelt informatie over het aantal bezoeken en andere aanverwante statistieken voor websites. U kunt ook het totale verkeer te bekijken voor een bepaalde periode. Zodra je dit hebt geïnstalleerd, moet u een aantal fundamentele basis te leren om uw website een succes te maken.

Google Analytics

Voor zover Google Analytics betreft, moet u eerst installeren. Om dit te doen, ga naar Google.com en registreren voor een gratis account. Zodra je dat doet, wordt u gevraagd om uw gegevens in te voeren. Je moet ook aan het systeem van het type internet protocol (IP) van uw website om te controleren of het werkt vertellen.

Zodra u uw gegevens heeft ingevoerd en bent aangemeld, de volgende stap is om Google Analytics configureren. Het is belangrijk op te merken dat dit alleen zal werken met Google websites. Er is ook een meer complexe manier om het opzetten van Google Analytics. Het vergt echter meer tijd en inspanning.

Het hoofdscherm voor Google Analytics zal u tonen het verkeer dat wordt gegenereerd door de site. Het toont het aantal bezoekers en hoe vaak ze naar een specifieke pagina werden verzonden of omgeleid. Als u klikt op deze vindt u meer informatie over de bezoeker als zijn / haar naam, leeftijd en geslacht te krijgen.

U kunt ook de verschillende categorie├źn die u kunt configureren. Op deze manier kunt u meer informatie over opleidingen van de websites'. Op deze manier kunt u de "bezoekers" die niet echt zijn opgeleid over uw product of dienst te zien.