Ups Noodstroomvoeding

Voedsel voor het Volgende Sos -

We horen veel over voedseltekorten tijdens onze economische recessies; wat we niet veel over hoort zijn noodsituaties in de levensmiddelensector. Tijdens de economische crisis is er geen voedseltekort; al het voedsel is schaars. In feite is er bijna geen voedsel meer voor mensen om te eten.

Niemand vindt het leuk om te denken dat hun voedsel slecht zal gaan, maar dat is de waarheid van de situatie. Er is gewoon geen meer voedsel voor de mens om te eten, omdat iedereen werkt extra uren en neemt in minder inkomsten. Er is gewoon niet meer beschikbaar voedselvoorziening voor de dieren en planten om te eten, omdat hun nutritionele behoeften wordt voldaan door de mens. De federale opslag van voedsel en de opslag van het op de verschillende militaire bases is gewoon niet genoeg.

Dit betekent dat in plaats van het voedsel beschikbaar zijn, moet worden verzonden door het gebruik van industriële processen. Als het voedsel komt, moet een uitgebreid testproces, inspectie, hygiëne en kwaliteitscontrole onderworpen. Zodra het al deze tests heeft doorstaan, is het verpakt in bulk en verstuurd naar alle uithoeken van de wereld. Er is gewoon geen ruimte meer in om voldoende voedsel voor iedereen te eten te groeien.

De industriële processen die het voedsel te produceren zijn niet alleen duur; ze zijn onveilig. Dieren en planten worden gedood voor hun vlees; hun gewassen worden vergiftigd en besproeid met pesticiden. Het is duidelijk dat er is gewoon geen ruimte voor meer voedsel productie. Aan het eind van de dag, zijn al deze dieren en planten nog steeds ter dood gebracht. De enige manier voor deze voedsel beschikbaar dient te worden gemaakt door de scheepvaart in door middel van het gebruik van industriële methoden.

Het eten is niet veilig, omdat de chemicaliën die worden gebruikt om het te maken zijn zeer giftig en veroorzaken veel van de dieren binnen enkele uren na het eten om te sterven. Deze chemicaliën worden ook opgenomen in de dierlijke en plantaardige weefsels. Ze creëren dan is het dezelfde soort problemen als de verontreinigende stoffen die bestaan ​​in een grote stad. Ze laten meeslepen door de lucht en worden geabsorbeerd door de planten en dieren.