De Batterij Staan Om

Wanneer de troepen zijn klaar voor actie, is er een ceremonie genaamd de mars-in, toen de soldaten formeel zijn opgesteld op de parade grond, meestal ten minste honderd en vijftig voet lang, en vervolgens de vorming van het bataljon is afgebakend door de hogere officieren. De vorming marcheren wordt dan gevolgd door de vorming van de batterij, en na deze is voltooid, hebben de batterijen in hun posities geplaatst. Nadat de batterij goed is uitgelijnd, het signaal van de officier voor het afvuren.

Standbouw

Aan het einde van de volgorde van de vuren, moet de batterij in de slagorde staan. 2. Voor een verblijf in een bepaalde staat, zoals de bereidheid of de opdracht. De batterij was klaar voor de strijd in het begin van de orde van de strijd. De gehele bataljon werd voorbereid voor de strijd, klaar voor meer orders.

Voordat u de batterij kan afvuren, wordt een algemeen bevel gegeven voor het afvuren van de orde van de strijd. Wanneer de bestelling van de strijd wordt afgevuurd, het eerste wat moet gebeuren is dat de tweede en derde accu's worden afgevuurd, en de laatste en derde batterij wordt ontslagen. Daarna wordt de volgorde van de rest van de accu's bekend gemaakt.

Wanneer de bestelling van afvuren wordt afgevuurd, wordt de batterij niet toegestaan ​​om het vuur tot de eerste en tweede accu's zijn klaar om te vuren.