De reden waarom Je Moet een Accountant

Een professionele accountant is iemand die financiële functies, zoals financiële analyse of audits uitvoert. Ze kunnen ofwel werken uitsluitend met een accountantskantoor voor een onafhankelijke boekhoudkundige praktijken, of opereren als zelfstandige onderneming. Terwijl de meeste accountants alleen bezighouden met een kleine set van klanten in de VS, zijn er veel mensen in andere landen die zijn gecertificeerd. Deze accountants hebben prestigieuze posities als CPA en de FSA (Financial Services Authority) verdiende in bepaalde gebieden.

Er zijn twee basistypen van accountancy: professionele en niet-professionele. -Professionele accountants zijn degenen die hun CPA licentie heeft verdiend van het accountantsberoep Lichaam van International. Dit wordt bereikt door het afleggen van een examen over de verschillende financiële onderwerpen die in professionele rol van een accountant in aanmerking worden genomen.

Professionele accountants die een academische graad in de boekhouding zijn in licentie gegeven aan gedrag audits en financiële planning. Deze accountants staan ​​bekend als CPA (Certified Public Accountant). Ze kunnen ook advies aan bedrijven met betrekking tot de investeringen problemen geven. Hun financiële boekhoudkundige diensten worden gewoonlijk door accountantskantoren.

Veel mensen kiezen om te werken als professionele accountancy accountants, omdat het hen de mogelijkheid om te doen wat ze graag doet geeft. Deze personen worden doorgaans betrokken bij allerlei klanten. Sommige accountants worden ingehuurd door grote organisaties een financiële planning en investment management doen. Andere accountants werken bij kleinere bedrijven die zich bezighouden met financiële consultancy, financiële planning en investment management.

Er zijn verschillende niveaus van accountancy. Er zijn senior accountsants die klanten die zich in een hogere positie van verantwoordelijkheid te beheren. Deze professionals hebben de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de financiële verslagen van de klant juist zijn. Deze accountants ook financiële analyse uit te voeren voor deze senior klanten.

Zij kunnen ook het beheer van de rekeningen voor het financieel beheer van de senior managers van grotere bedrijven. Er zijn ook accountants die zijn ingehuurd door de raden van bestuur van een bedrijf als financieel adviseurs. Deze accountants zijn ook verantwoordelijk voor de financiële planning en investeringsbeslissingen voor een bedrijf.