Inspecties Met Drone

Wat u kunt verwachten van drone-inspecties

Als u op zoek bent naar een manier om uw kosten te verlagen en tegelijkertijd de efficiëntie te verbeteren, overweeg dan een inspectieprogramma met dronetechnologie. Een drone-inspectieprogramma biedt een verbeterde omgeving voor zowel werknemers als inspecteurs, waardoor u in een fractie van de tijd een hoger kwaliteitsniveau kunt bieden.

De grootste motiverende factor die de meeste olie- en gasbedrijven ertoe aanzet om een ​​drone-inspectieprogramma te implementeren, is het grotere vermogen om snel en veilig inspecties uit te voeren zonder de kosten van personeel en het personeel in gevaar te brengen. Drones kunnen inspecties uitvoeren van vrijwel elke locatie in een gebouw, inclusief opslagtanks, hete productie-eenheden, gevaarlijke zones en productiegebieden zonder menselijke tussenkomst. Deze inspecties kunnen vanaf enkele honderden meters afstand worden uitgevoerd, rekening houdend met wind, puin, sneeuw en regen, waardoor ze volkomen veilig zijn voor zowel inspecteurs als arbeiders. Bovendien kunnen drones worden geconfigureerd om te vliegen bij weinig licht, wat betekent dat inspecteurs inspecties moeten uitvoeren vanuit een veiliger gebied.

Omdat de brandstofproductiesystemen van een bedrijf tijdens een inspectie beschadigd kunnen raken, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er minimaal risico is voor werknemers, machines of eigendommen. Door uw inspecteurs de mogelijkheid te bieden de inspectie op afstand uit te voeren vanuit het comfort van uw eigen huis of kantoor, kunt u die gebieden beschermen zonder dat het bedrijf een onnodig risico loopt op beschadiging of verlies van apparatuur. De mogelijkheid om brandstofproductie-eenheden, compressorkamers en zelfs opslagtanks te inspecteren, zorgt voor efficiëntere operaties, terwijl werknemers, machines en eigendommen veilig blijven.

Het proces van het inspecteren van uw apparatuur vereist ook het uitvoeren van regelmatige inspecties van de apparatuur. Doordat u de mogelijkheid heeft om op afstand drone-inspecties uit te voeren, kunt u inspecties uitvoeren om alle onderdelen van de apparatuur tegelijkertijd te inspecteren en een uitgebreide beoordeling van de toestand van elk gebied uit te voeren.

Dit is gunstig in die zin dat u mogelijke problemen kunt identificeren voordat de apparatuur daadwerkelijk wordt beschadigd, waardoor reparaties veel gemakkelijker worden. Dit stelt u ook in staat om potentiële risico's te identificeren en deze te verhelpen voordat de apparatuur wordt beïnvloed.